Het team

Wie zijn wij?

Toneelspelen is één ding maar er moet ook nog een team met mensen zijn dat de spelers begeleidt. Dit is de taak van ons bestuur. Het bestuur zorgt ervoor dat er leuke vrijdagavonden worden georganiseerd vol grappige, interactieve spelletjes die een link hebben met toneel. Ook wordt er door hen achter de schermen heel hard gewerkt om heel het theaterseizoen in goede banen te leiden. Denk maar aan het organiseren van extra activiteiten, het opbouwen van decor enz.
Image

Het team

Hieronder vindt u ons enthousiaste team van 10 bestuursleden en hun specifieke taak binnen EJA. Daarnaast zijn er ook nog de sympathisanten. Dit zijn oud (bestuurs)leden die op evenementen van EJA nog steeds hun steentje bijdragen. Aangezien we een vrij jong bestuur hebben, is de hulp van sympathisanten goud waard. Zo kunnen ze hun ervaring doorgeven aan de nieuwe generatie!

Het kernbestuur

 • ImageImage
  Image

  Jolien Van Beylen

  Lid sinds 2009
  Hallo! Ik ben Jolien Van Beylen! Ik zit sinds 2009 in EJA en ben sinds enkele jaren de voorzitter van de toneelvereniging. Ik ben eindverantwoordelijke van de vereniging en zorg ervoor dat niet alles in de soep draait. Ook ben ik diegene die tegen wil en dank in moet speechen tijdens een opvoeringsweekend ;).
 • ImageImage
  Image

  Eliese Braat

  Lid sinds 2008
  Hey! Ik ben Eliese Braat. Ik zit sinds 2008 bij EJA. Ik ben de persoon die achter de centjes van de leden zit. Jawel, ik ben de verantwoordelijke van de boekhouding! Als je op tijd betaalt, moet je van mij zeker geen schrik hebben hoor. Ik doe geen vlieg kwaad!
 • ImageImage
  Image

  Yoni De Crom

  Lid sinds 2010
  Hallo! Ik ben Yoni De Crom. Ik zit nu al sinds 2010 in EJA. Met 50 jaar EJA neem ik de taak van regisseur op mij. Ik kijk er nu al naar uit om samen met Kiona er aan te beginnen!
 • ImageImage
  Image

  Yvette Raymakers

  Lid sinds 2010
  Hello! Ik ben Yvette Raymakers. Je kan me al bij EJA vinden sinds 2010. De eerste vrijdagavond van het seizoen neem ik altijd voor mijn rekening. Daarnaast organiseer ik zo hier en daar nog een vrijdagavond en ben ik verantwoordelijke van de grime.
 • ImageImage
  Image

  Kiona Cornelissen

  Lid sinds 2012
  Welkom lieve lezer! Ik ben Kiona Cornelissen. Sinds 2012 zit ik in EJA. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie. Ik zorg er dus voor dat de leden juist zijn ingeschreven en dat alles goed is verzekerd. Met inschrijvingsbriefjes moet je bij mij zijn!
 • ImageImage
  Image

  Sam Vermaelen

  Lid sinds 2011
  Aheum aheum aheum. Aan allen die tot hier hebben gelezen, mijn naam is Sam Vermaelen. Ik ambeteer mensen op EJA sinds 2011, maar ik ben hier nog steeds wel geliefd hoor... Verder ben ik mee verantwoordelijk voor de inkleding van 50 jaar EJA.
 • ImageImage
  Image

  Jarrick de Kock

  Lid sinds 2011
  Jow! Ik ben Jarrick De Kock. Ik ben net zoals de Sam sinds 2011 lid van EJA. Ik ben verantwoordelijk voor het contact met de gemeente. Voor de rest probeer ik een geweldige tijd te beleven op de vrijdagavonden. Elke twee jaar organiseer ik ook de special EJA-day. Dit is een dag vol leuke activiteiten en verrassingen!
 • ImageImage
  Image

  Charlotte Mens

  Lid sinds 2014
  Yodiyow! Ik ben Charlotte Mens. Ik ben in 2014 lid geworden van EJA. Dit jaar regisseer ik samen met ons Amber het sinterklaastoneeltje. Voor de rest mag je me ook altijd aanspreken om te helpen met decor. Hierover ben ik de baas!
 • ImageImage
  Image

  Jef Peeters

  Lid sinds 2014
  Ciaokes! Mijn naam is Jef Peeters. Ik loop al sinds 2014 rond op EJA. Wat vind je trouwens van deze website? Mooi he? Zoals je misschien al wel kon raden, ben ik dus verantwoordelijk voor het technische gedeelte van EJA. De website heb ik dus opgemaakt en tijdens de opvoering houd ik mezelf ook graag bezig met het geluid!
 • ImageImage
  Image

  Joeri Francken

  Lid sinds 2014
  Hey hoi! Mijn naam is Joeri Francken. Ik ben ook lid van EJA sinds 2014. Ik beheer de sociale media van EJA: Instagram, Facebook, TikTok, we hebben het allemaal! Dus als je een leuk idee hebt om met EJA viraal te gaan, storm je maar op mij af! Zo kunnen we dat samen uitwerken.
 • ImageImage
  Image

  Amber Vercauteren

  Lid sinds 2016
  Hey! Heb jij echt tot helemaal beneden gelezen? Mijn naam is Amber Vercauteren en ik zit in EJA sinds 2016. Ik ben het jongste lid van het bestuur en ik word dus ook automatisch het meest geplaagd door de rest. Merci hè Jef, Sam, Jarrick en Joeri! Dit jaar regisseer ik samen met Charlotte het sinterklaastoneel. Ik kijk er al enorm naar uit.