Image
10 augustus 2024

Dag 8: De laatste echte vakantiedag

Gelukkige verjaardag Jarrick! Vandaag vierden we feest want ons eigenste bestuurslid Jarrick is naar gewoonte jarig tijdens onze Schotlandreis. De 26 jaar jonge politieagent mocht dan ook clichématig een donut in ontvangst nemen.

Na de verjaardag formaliteiten vertrokken we naar HET belangrijkste monument van Londen voor ons als toneelvereniging: Shakespeare’s Globe. We kregen een rondleiding van een klein uurtje en leerden er over hoe toneel vroeger op de planken werd gebracht. Onze techniek is anders, maar hey, er is hier niemand juist of fout.

In de namiddag had Kiona een spel voorzien waar we in aparte groepjes Londen doorkruisten. Van Buckingham palace tot The British Museum. Op elke locatie maakte we een foto met ons groepje dat we ruilden voor een tip van de eindlocatie. Daar aangekomen speelden de eerst aanwezige groepen nog een finale spel met als winnaars Vincent, Xander, Luca, Daan en Zoe.

De laatste verrassing voor de leden is een feit, het avond eten was deze keer in de pizzahut! Zeker beste ouders, jullie kinder komen rond… en rond terug bij jullie aan. Laat ons hopen dat de wielen van de bus morgen ook nog rond en rond gaan.

We sluiten stilaan de dag af met enkele spelletjes en maken ons klaar voor de rit naar huis.

Dit is dan het laatste moment van 50 jaar EJA. Bedankt iedereen voor alle steun dit jaar. We zijn als EJAnezen enorm blij en trots met wat we dit jaar gerealiseerd hebben. Alle activiteiten waren top van begin tot einde. Schotland is dan ook zonder enige twijfel de kers op de taart. 10 tallen theatershows, uren lachen en gibberen, onvergetelijk spelplezier en een huwelijksaanzoek in ons eigenste midden.

Tot morgen!

EJA leeft!